CATERING IN VOLKEL

Volkel is een kerkdorp van de gemeente Uden in de provincie Noord-Brabant. De oud eigenaresse van De Reiger (Anja) komt oorspronkelijk uit Volkel en daardoor komen we ook regelmatig met onze bedrijfswagen door Volkel gereden. Door de goede contacten verzorgen we regelmatig buffetten en overheerlijke catering in Volkel.

Volkel ligt ongeveer 17,5 km van Zijtaart en is via de A50 en via Uden gemakkelijk te bereiken. In 20 minuten tijd zijn we in Volkel. Ook binnendoor via Erp is Volkel te bereiken, maar door de vele drempels is het geen fijne route met eten in de wagen.

Restaurant

 

In ons restaurant ontvangen wij ook gasten die een cateringpartij af willen spreken. Vaak komen de gasten een hapje eten en vervolgens maken ze een afspraak. Daardoor hebben de gasten ook een goede indruk hoe wij werken en wat wij kunnen bieden. Door de persoonlijke benadering vanuit onze zijde, voelen de meeste gasten zich ook op hun gemak.

 

3-gangen keuze menu

 

In ons restaurant hebben we een 3-gangen keuze menu voor een vaste prijs. Deze prijs kunt u vinden bij het kopje Menu boven aan de site. U kunt bij het 3-gangen keuze menu alle gangen zelf uitzoeken. Het menu is inclusief stokbrood, kruidenboter, frietjes, aardappeltjes en saladebuffet.