CATERING IN UDEN

De gemeente Uden is eveneens een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Uden heeft ongeveer 35.000 inwoners. De gemeente Uden zelfs ongeveer 41.000 inwoners. Uden is vanuit Zijtaart goed te bereiken via de A50. Ook als u vanuit Uden in ons gezellige restaurant wilt komen eten. U rijdt +/- 15 minuten vanuit Uden om in Zijtaart te komen. Uden staat bekend om de vele restaurantjes en de gezellige cafés. Maar als u echt op zoek bent voor de catering in Uden, dan kunnen wij daar voor zorgen.

De Reiger komt regelmatig in Uden

 

U ziet onze busjes vaak rijden door Uden of op de A50. Wij zorgen al jarenlang catering in Uden, waardoor wij ook verschillende vaste klanten hebben gecreëerd.

Zo komen wij zo nu en dan bij Hullie speelboerderij, Jeu de Boules club Plop, Jeu de Boules vereniging de Torpedo’s, De Witte Boerderij, Rabobank Uden-Veghel, Notaris kantoor Uden en Veghel. Ook verzorgen wij veel catering aan particulieren klanten in Uden.

 

Mogelijkheden bij De Reiger voor catering in Uden

 

Wilt u graag meer informatie over de catering en wat de mogelijkheden zijn. Dit kunt u vinden door op de onderstaande knoppen te klikken. Als u graag iemand persoonlijk te woord wilt staan, kunt u het beste naar ons bellen op 

telefoonnummer 0413 – 343 382.