CATERING IN SINT-OEDENRODE

Sint-Oedenrode heeft ongeveer 18.000 inwoners. ‘Rooi’ wordt in de omgeving van Sint-Oedenrode ook gebruikt als benaming van het dorp. Een kenmerk van Sint-Oedenrode is het riviertje de Dommel die van zuidoost naar noordwest door het dorp stroomt.

De Reiger rijdt wekelijks door Sint-Oedenrode met de catering busjes. Via Sint-Oedenrode rijden wij regelmatig naar de dorpjes Liempde, Olland, Best en Boskant om een cateringpartij weg te brengen.

Catering in Sint-Oedenrode, het groenste dorp van Europa (in het jaar 2000)

 

Veel particuliere gasten uit Sint-Oedenrode bestellen catering bij De Reiger. Ook bezoeken zij regelmatig ons restaurant in Zijtaart.

 

We hebben een aantal vaste klanten die catering bij ons bestellen. Dit zijn de volgende klanten: HBV Ontspanning, Vicoma, Jeu De Boules vereniging Cloeck en Moedigh en Gemeente Sint Oedenrode.

 

Er zitten veel verenigingen in Sint-Oedenrode die regelmatig een toernooi houden. Vaak wordt er dan eten bij De Reiger besteld, zodat ze na het toernooi nog lekker kunnen genieten van een buffet. Ook als particulier kunt u bijvoorbeeld gaan Jeu De Boulen, Handboogschieten of kegelen bij deze verenigingen. Dit kunt u samen met uw vrienden, familie en kennissen doen.

Catering in Sint Oedenrode is voor iedereen mogelijk en wij kunnen alles samenstellen met u.

 

Aanbiedingen van De Reiger

 

De Reiger adverteert wekelijks in verschillende kranten in Sint-Oedenrode. Daar staan vaak leuke acties in die wij in het restaurant hebben. Ook kunt u ons volgen op Facebook en u kunt u zelf aanmelden voor de nieuwsbrief op onze site.

Zo heeft De Reiger iedere maand een ander maandmenu tegen een scherpe prijs. Ook hebben we op woensdag avond een vis avond. Dan kunt u onbeperkt vis eten met een soepje vooraf.

 

Op Facebook is De Reiger ook erg actief. Daar worden regelmatig prijzen weggegeven en kunt u foto’s van gerechten zien.