CATERING IN SCHIJNDEL

Schijndel is een vrij groot dorp en gemeente in de provincie Noord-Brabant.  Wijbosch is een kerkdorp van Schijndel en ligt bijna tegen Schijndel aan. Alleen de structuurweg ligt nog tussen de twee dorpen in. Schijndel wordt in de volksmond ook wel Skèndel genoemd.

De Reiger is vaak te vinden in Schijndel. Vroeger kwamen wij veel bij café ’t Venneke en ging Joop (oud eigenaar) nog vaak zelf de buffetten bezorgen en het hammetje snijden bij dit café. Zo zijn Joop en Anja zachtjes aan gaan groeien met de catering.

Voetbalkantines en verenigingen

De Reiger bezorgt veel catering in Schijndel bij voetbalkantines en verenigingen. Zo komen we regelmatig bij Avanti en RKSV Schijndel. De Landsmansunie in Schijndel is ook een goede klant van De Reiger. Daar kan men handboogschieten zowel binnen als buiten op een groot veld. Zij hebben regelmatig een toernooi en dan verzorgen wij voor de culinaire invulling voor de schieters.

Catering in Schijndel voor bedrijven

De Reiger zorgt ook voor complete feesten bij bedrijven of particuliere gasten aan huis of op locatie. Wij dragen zorg voor het geheel en wij kunnen alles uit handen nemen voor u. Zo hebben we in 2014 het personeelsfeest mogen verzorgen van Pipingcare Benelux te Schijndel. Daar verzorgden wij voor de tenten, bediening, drank, tafels, stoelen en de culinaire invulling.

Ook komen wij bij verschillende bedrijven op het industrieterrein van Schijndel. Vaak aan het einde van het jaar of het begin van het nieuwe jaar. Vaak hebben deze bedrijven een kerstborrel of Nieuwjaars borrel met drank en een buffet. Waar wij de laatste jaren veel komen is bij De Verpakkingsindustrie, daar verzorgen we elk jaar voor een ander soort buffet en voor de dranken.

In het restaurant krijgen wij veel gasten uit Schijndel, omdat het maar 15 minuten rijden is vanaf Schijndel naar Zijtaart is het gemakkelijk om bij ons een hapje te komen eten.