CATERING IN NIJNSEL

Nijnsel is een kerkdorp van de gemeente Sint-Oedenrode. Vanuit Zijtaart kunt u binnendoor naar Nijnsel en daardoor is het maar op een afstand van ongeveer 8 km. Nijnsel heeft ongeveer 2600 inwoners en is daarmee iets groter dan Zijtaart.

De Reiger moet regelmatig in Nijnsel zijn. Ook rijden wij regelmatig door Nijnsel heen naar Son en Breugel of Sint-Oedenrode.

Catering in Nijnsel bij De Beckart en Camping de Graspol

Wij verzorgen regelmatig de buffetten bij ontmoetingscentrum De Beckart en bij camping de Graspol.

De Beckart heeft uitgebreide buffetten van De Reiger en vaak worden hier partijen op maat afgesproken. Als u luxe wilt hebben bent u bij De Beckart op de juiste plaats. De Beckart is een begrip in Nijnsel. Heel veel mensen uit Nijnsel vieren hun feesten dan ook bij de Beckart. Ook zitten hier veel clubs en verenigingen met hun activiteiten.

Als u graag naar een camping in de Meierij van ’s-Hertogenbosch wilt gaan, dan bent u bij Camping de Graspol op het juiste adres. Met verschillende fietstochten en de mooie natuur rondom de camping zit u daar perfect. En natuurlijk niet vergeten de goede buffetten die door ons worden bezorgt. 

Buffetten op maat, zoals u het wilt hebben

Als u naar een cateraar op zoek bent die aan uw wensen kan voldoen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Op de site van De Reiger staan alle buffetten uitgewerkt. Ook kunt u vrijblijvend een boekje aanvragen die wij netjes naar u opsturen. Zeker voor degene die niet handig zijn met internet is een cateringboekje erg gemakkelijk.

Als u bepaalde wensen heeft kunnen wij daar makkelijk op inspelen. Wij krijgen regelmatig gasten in ons bedrijf die persoonlijke informatie willen hebben. Wij hebben de deur altijd open voor informatie. We stellen het op prijs als u een afspraak maakt, zodat Anja, Joop of Mike u zelf kunnen helpen.