CATERING IN MARIAHOUT

Mariahout ligt in de gemeente Laarbeek. Mariahout is het kleinste dorp van de gemeente. Het is ongeveer 6,5 kilometer rijden vanaf Zijtaart en daarmee ook een buurdorp. Met ongeveer 10 minuten rijden is het gemakkelijk te bereiken vanaf De Reiger.

Mariahout staat bekend om de Lourdesgrot die midden in het dorp is gebouwd. Veel fietsers fietsen dan ook van Zijtaart naar Mariahout om de Lourdesgrot te bezichtigen.

Verbindingsdorp

Mariahout is van oorsprong ook een verbindingsdorp tussen Sint-Oedenrode en Helmond. De Reiger komt vaak door Mariahout om naar Lieshout of Beek en Donk te rijden, maar ook om catering in Mariahout te verzorgen.

Regelmatig vragen particuliere gasten of wij catering in Mariahout willen verzorgen. Zo zijn we een aantal keren bij de Fam. van Lierop en de Fam. Vogels op de camping geweest om de gasten te voorzien van een culinaire invulling.

Ook in de winter verzorgen wij catering in Mariahout

De Reiger verzorgt het hele jaar door catering. Zo hebben wij voor elk seizoen ook aparte buffetten. In de winter hebben wij bijvoorbeeld een stampottenbuffet met verschillende stampotten waar de gasten uit kunnen kiezen. Dit is erg lekker als het winter wordt of is. Als u kiest voor een stevige maaltijd dan kunnen wij ons stampottenbuffet aanbevelen.

In het voorjaar en najaar verzorgen wij vaak het Italiaans buffet. Dit buffet is perfect voor als u een keer iets anders wilt hebben. U krijgt dan verschillende pasta’s en verschillende sauzen, met vlees en vis en een overheerlijke lasagne.

Ook verzorgen wij vooral in het voorjaar en zomer veel barbecues. Met verse salades, vers vlees en vis. Wij zorgen voor porseleinen schalen en kommen waar alles in wordt gepresenteerd. En u krijgt natuurlijk porseleinen borden bij elk buffet wat u kiest. Ook dragen wij zorg voor de afwas, zodat u zelf niet heel de avond staat te poetsen.