CATERING IN MARIAHEIDE

Mariaheide is een kerkdorp van de gemeente Veghel. Ongeveer 1.600 inwoners wonen in dit dorp. Mariaheide is op 8 km afstand een dorp dat makkelijk te bereiken is vanuit Zijtaart. We kunnen zo makkelijk en snel catering in Mariaheide leveren.

Voorheen toen de A50 nog niet door het Brabantse land trok. Moesten we altijd door Mariaheide rijden om in Uden te komen. Nu jaren later, is het dorpje Mariaheide rustig in het verkeer. De stoplichten zijn weggehaald en het dorp wordt vooral gebruikt door fietsers die van Veghel naar Uden rijden of andersom.

Catering in Mariaheide voor Café D’n Brouwer

De Reiger brengt vaak catering bij café D’n Brouwer. Het enige café in Mariaheide waar alle inwoners een drankje kunnen nuttigen. Vaak worden hier feesten gehouden met de culinaire invulling van ons.

 

Catering in Mariaheide voor tennispark De Krekel

Tennispark De Krekel is een erg actieve tennisclub die veel organiseren. Doordat zij veel organiseren komen wij regelmatig de culinaire invulling verzorgen.

 

Een 3 of 4 gangen menu op locatie

Als u kiest voor een 3 of 4 gangen menu. Dan bent u bij De Reiger op het juiste adres. Voor een gangbare prijs kunnen wij dit op locatie verzorgen.

Het 3 of 4 gangen menu stellen we met de gasten samen. Omdat wij 4 keer per jaar de kaart veranderen, hebben we een brede keus aan gerechten.

Als u zelf suggesties heeft, kunnen deze altijd kenbaar worden gemaakt. Alles zal in overleg gaan, samen komen wij er altijd uit.

Hoe gaat het te werk?

►U maakt een keuze hoeveel gangen u wilt hebben.

►Vervolgens neemt u contact met ons op via de telefoon of email.

►Wij sturen eventueel wat extra informatie naar u.

►Daarna maken we een afspraak om alles tot in de puntjes te bespreken.

►Tot slot kunt u genieten van een culinair 3 of 4 gangen diner.

 

Wilt u meer te weten komen over het 3 of 4 gangen menu op locatie? Bel dan naar 0413 - 343 382