CATERING IN LIESHOUT

Lieshout is een dorp in de gemeente Laarbeek. In de regio wordt het dorp ook wel Liessent genoemd. Lieshout ligt vanuit Zijtaart op ongeveer 10 km afstand net achter Mariahout. De Reiger komt vaak met de catering in Lieshout. Het dorp is gemakkelijk te bereiken vanuit Zijtaart.

Catering in Lieshout bij voetbalvereniging ELI

Voetbalvereniging ELI weet De Reiger goed te vinden en zo komen wij al jaren bij deze vereniging het eten verzorgen. De gasten in Lieshout zijn op dit moment veelal particuliere gasten. Vaak komen wij bij mensen thuis een buffetje bezorgen.

Verhuur

De Reiger kan ook zorgen voor verhuur spullen. Deze hebben wij zelf in huis en wij bezorgen het ook aan huis. Als u een feestje organiseert en u heeft bijvoorbeeld een koffiezetapparaat nodig zodat u voor grotere groepen mensen koffie kan zetten, kunt u dit bij ons bestellen.

Als u kijkt bij verhuur op onze site ziet u dat wij echt van alles in huis hebben. Ook hebben wij verschillende foto’s van de materialen die wij verhuren onder aan de pagina staan bij het kopje verhuur. Zo kunt u zelf de materialen bekijken of dit bij u past of niet.

U kunt van alles bestellen bij ons. Ook al is het maar 1 product dat u besteld.

Kijkje in de keuken

Als u denkt dat De Reiger iets voor u kan betekenen, maar u bent er nog niet helemaal uit of u voor ons wilt kiezen. Kunt u navragen bij een van de eigenaren of u een kijkje in de keuken mag nemen. Zoals u al op verschillende foto’s op de site kunt zien, hebben wij een professionele keuken met alles erop en eraan.

Wij leiden daarom ook vaak gasten van ons restaurant rond in de keuken. Wij vinden het ook belangrijk dat gasten dit kunnen zien. Wij zijn uitermate trots op het bedrijf zoals het nu is.