CATERING IN HEESWIJK-DINTHER

In de provincie Noord-Brabant vindt u Heeswijk-Dinther in de gemeente Bernheze. Heeswijk en Dinther zijn makkelijk te bereiken voor De Reiger via de N279. Onze busjes zult u ook regelmatig door Heeswijk en Dinther zien rijden. Op ongeveer 10 km is Heeswijk-Dinther goed te bereiken voor ons en daarom verzorgen wij regelmatig catering in Heeswijk-Dinther.

Verschillende buffetten voor catering in Heeswijk-Dinther

De Reiger heeft verschillende buffetten, barbecues, koude schotels enz. Deze staan duidelijk op de site vermeld, zodat u thuis op uw gemak het een en ander kunt vergelijken. De Reiger is erg bekend in de regio en staat voor goede en betaalbare catering. Door de verschillende buffetten is er voor iedereen wat wils.

Aankleding van het buffet

Als u catering van De Reiger besteld. (dus ook in Heeswijk-Dinther) zorgen wij ook voor de aankleding van het buffet. Wij hebben verschillende soorten (kunst) planten die wij op het buffet plaatsen. Daarnaast zorgen wij voor verhogingen in het buffet, zodat er wat speling is. Op onze Facebook pagina zetten we regelmatig wat foto’s van catering, zodat u een indruk krijgt van ons aanbod.