CATERING IN GEMERT

Gemert is een dorp in de gemeente Gemert-Bakel. De gemeente Gemert-Bakel heeft ongeveer 30.000 inwoners. Gemert ligt op ongeveer 15 km van Zijtaart en is makkelijk te bereiken. De Reiger verzorgt catering in Gemert vooral voor particulieren op dit moment. Een aantal bedrijven weten ons ook te vinden. De Reiger staat voor kwaliteit en alle klanten zijn voor langere termijn.

Vakantiehuizen Versantvoort in Handel

Vakantiehuizen Versantvoort is zo’n vaste klant van De Reiger. Zij hebben verschillende vakantiehuizen waar men met groepen van +/- 20 personen in een huis kunnen overnachten.

 

U kunt hier ook uw feest vieren in de Skop. Dit is een zaal midden op het terrein. Er worden vaak feesten gevierd voor bruiloften, jubilea en verjaardagen. Vaak wordt er dan gekozen voor en buffet. Maar wij kunnen ook zorgen voor een 3-gangen menu, walking dinner of barbecue. Regelmatig zorgen wij ook voor een kok die de barbecue perfect voor u verzorgt en zorgt dat het vlees perfect gebakken wordt.

 

De Familie Versantvoort heeft het perfect voor elkaar en de gehele familie werkt hard mee om uw vakantie zo leuk mogelijk te maken. Ze zijn erg vriendelijk en erg behulpzaam.

Vakantiehuizen Versantvoort ligt in het buitengebied van het dorpje Handel. Handel is een kerkdorp van de gemeente Gemert-Bakel. In het filmpje hieronder wordt vakantiehuizen Versantvoort gepresenteerd.

Door de samenwerking met Vakantiehuizen Versantvoort verzorgen wij ook veel catering in Gemert.

Genieten van een barbecue dankzij onze catering in Gemert

 

De Reiger is een specialist in barbecues. Wij zorgen voor het gehele buffet. Alles wordt in porseleinen schalen geserveerd. Ook zitten er porseleinen borden en bestek bij.

Wij zorgen altijd voor vers vlees, vis en verse salades. Wij serveren het vlees in rechaud bakken met daaronder ijs, zodat het vlees langer koud blijft.