CATERING IN ERP

Erp is een onderdeel van de gemeente Veghel en met bijna 5000 inwoners een erg leuk dorp. Erp ligt aan riviertje de Aa. Erp is vanuit Zijtaart ongeveer 8 km rijden door Keldonk, dus gemakkelijk te bereiken. De Reiger verzorgt veel catering in Erp. Van grote feesten tot kleine buffetten. Zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Catering in Erp voor verschillende bedrijven

 

Wij komen bij verschillende bedrijven in Erp. Zo hebben we verschillende walking dinners verzorgt bij Club Broadway. Daar worden regelmatig personeelsfeesten gevierd, waar wij als cateraar op in spelen. Andere klanten van ons zijn Kleijngeld bouwmaterialen, 7th Sunday, Par-t Events, Autobedrijf van der Venne, Autobedrijf van de Heijden Slegers, D’n Doel en ook particuliere gasten.

 

Een walking dinner op locatie

 

Wilt u graag een walking dinner op locatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U stelt samen met ons een walking dinner samen en wij werken het vervolgens uit tot een groot succes.

 

De gerechten zijn gemakkelijk te eten, want alles wordt op kleine bordjes of in kleine glaasjes gepresenteerd. Wij serveren u een passende portie, zodat u de gerechtjes eenvoudig met een vorkje of lepeltje kunt nuttigen. Het geheel is goed op elkaar afgestemd. In overleg met onze koks kunnen wij u het volgende aanbieden. Het walking dinner is afhankelijk van het seizoen, dus elk seizoen krijgt u verschillende gerechten.

 

Wij stellen samen met u het walking dinner samen. Een walking dinner is te bestellen vanaf 30 personen.

 

Het aantal gerechtjes wat u kunt verwachten is als volgt:

►Twee voorgerechtjes

►Een soepje

►Twee hoofdgerechtjes

►Twee nagerechtjes

 

Ook kunt u genieten van een walking dinner in ons gezellige restaurant. Met grote groepen kunt u in een aparte ruimte zitten. De avond wordt dan netjes verzorgt door ons team en hoeft u nergens aan te denken.