CATERING IN EINDHOVEN

Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland. Eindhoven is ook de naam van de gemeente en heeft een inwoners aantal van ongeveer 220.000. Eindhoven is nog steeds groeiende en dat houdt de komende jaren nog steeds aan. De Reiger komt de laatste jaren steeds meer met de catering in Eindhoven.

Dit komt door de makkelijke verbinding via de A50 naar Eindhoven. Zo staan we in 10 à 15 minuten in op de Kennedylaan. Omdat het maar een kwartier rijden is, is het voor ons ook geen moeite om in Eindhoven te leveren.

Waarom zou u kiezen voor De Reiger

Waarom zou u kiezen voor een bedrijf uit Zijtaart om bij u in Eindhoven te komen leveren? Omdat wij betaalbare prijzen hebben en onze service uitermate goed is. Vergelijk onze site maar eens met de cateringbedrijven bij u in de buurt. Ook bestaat ons bedrijf al 31 jaar en zorgen wij al jaren voor constante kwaliteit.

U kunt een persoonlijke afspraak met ons maken  in ons restaurant om uw feestje te bespreken. Dan ziet u zelf dat wij een gemotiveerd team zijn die altijd voor u klaar staat. Vaak spreekt u dan zelf met een van de eigenaren (Anja, Joop of Mike) en dat geeft meteen een goed gevoel.

Kijk maar even rustig rond op onze site. Als u graag nog meer over ons wilt weten kunt u eventueel ook onze facebookpagina bezoeken. Daar staan verschillende foto’s en aanbiedingen.

Catering in Eindhoven voor Summa College en De Rooi Pannen

De Reiger heeft elk jaar een aantal leerlingen van het Summa College en De Rooi Pannen in Eindhoven. Omdat wij in de buurt van de school zitten krijgen we ook veel leerlingen die bij ons komen stage lopen of voor een jaar leerling moeten zijn.

Ook zijn wij regelmatig op de scholen te bekennen met cursussen en om bijeenkomsten te verzorgen of te ondersteunen.