CATERING IN EERDE

Eerde is een dorpje in de gemeente Veghel. Eerde heeft ongeveer 1500 inwoners en is te vergelijken met Zijtaart. Eerde is ongeveer 4 km vanaf Zijtaart. De meeste mensen in Eerde kennen De Reiger. Zij zien ons ook regelmatig door en langs Eerde rijden. Dat is ook niet gek, want we komen eens in de zoveel tijd voor catering in Eerde.

Compleet feest met catering in Eerde

Eind augustus 2014 hebben we een compleet feest verzorgt bij Ad en Thea van der Put. Zij hebben onlangs een review op Facebook geplaatst. Ze vertelde het volgende:

“Mede dankzij de voortreffelijke inzet van Catering De Reiger hebben wij een enorm geslaagde bruiloft gehad. Zij hebben een dik compliment verdient”

De Reiger verzorgd vele feestjes en bruiloften op locatie met tenten, koelkasten, bar, tafels, stoelen en personeel.

Wij gaan altijd in gesprek met de gasten om alles te verzorgen zoals zei het willen. Ieder feest is ook anders en daarom moeten wij het altijd afstemmen op de wensen die de gasten op dat moment hebben.

Wel hebben wij erg veel ervaring met het organiseren en uitvoeren van feesten en bruiloften. En wanneer wij afspreken met gasten voor een feest of bruiloft, vragen wij ook wat ze van ons verwachten en wat wij kunnen betekenen voor hen. Zo komen we uiteindelijk samen tot een goed idee van het feest. Vervolgens zorgen we voor een passende offerte wat gaat leiden tot een geweldig feest.

Bedrijven en verenigingen

Verschillende verenigingen en bedrijven uit Eerde maken gebruik van de diensten van De Reiger. De volgende verenigingen en bedrijven hebben in het verleden gebruik gemaakt van de catering: Handboog vereniging De Rozenjagers, Autobedrijf Pepers, Gemeenschapshuis De Brink.

Ook gebruiken veel particuliere gasten catering van De Reiger. Catering in Eerde is voor De Reiger makkelijk vanwege de kleine afstand. De particuliere gasten zijn ook gemakkelijk te bereiken via verschillende lokale kranten in de gemeente Veghel.