CATERING IN BOERDONK

Boerdonk ligt tussen Keldonk, Erp en Beek en Donk in. In de volksmond wordt Boerdonk ook wel ‘Boerring’ genoemd. Boerdonk hoort bij de gemeente Veghel en heeft ongeveer 800 inwoners. We verzorgen regelmatig catering in Boerdonk.

Sport en Spelboerderij Leekzicht

Wij komen wekelijks in Boerdonk bij Leekzicht. Leekzicht is een sport en spelboerderij waar u met familie, vrienden en zakelijke gasten kunt genieten van sport en spellen. Ook kunt u hier van alles huren en genieten van verschillende buffetten en barbecues.

Wij ondersteunen Leekzicht  in het culinair gedeelte om de gasten te voorzien van een hapje of maaltijd.

Leekzicht wordt gerund door de familie van Asseldonk. Je proeft het echte boerenleven bij Leekzicht. Ze hebben een traditionele langgevelboerderij die nog steeds wordt bewoond. De gasten die bij Leekzicht komen, komen echt een contact met de dieren die zij op de boerderij hebben. Zo kunnen gasten bijvoorbeeld klimmen en klauteren boven en tussen de koeien.

Fietstochten en wandeltochten

U ziet ons veel met de catering in Boerdonk. Maar als u in de omgeving wilt gaan fietsen of wandelen, dan kunt u ook bij ons terecht. Wat wij vaak zien is dat gasten de auto schuin tegen over De Reiger op de parkeerplaats zet ten en hun fiets van de auto nemen. Vervolgens gaan ze een dagje fietsen in de omgeving. Tussen Zijtaart en Boerdonk zijn veel natuur gebieden die je met de fiets of te voet makkelijk kunt bereiken.

Aan het einde van de dag komen deze gasten terug bij de auto en eten dan nog een hapje in ons restaurant. Vaak pakken zei alleen een hoofdgerecht, omdat ze van terras naar terras fietsen.