CATERING IN BEEK EN DONK

Beek en Donk is een onderdeel van de gemeente Laarbeek. Beek en Donk heeft 2 centrums in het dorp met ieder een aparte kerk. Tussen de 2 centrums ligt een groenstraat waar sinds 1997 het gemeentehuis van de gemeente Laarbeek is gevestigd. Het dorp ligt aan de Zuid-Willemsvaart net als Zijtaart. De Reiger verzorgt regelmatig catering in Beek en Donk.

Vanuit Zijtaart is het ongeveer 10 km rijden naar Beek en Donk. Vanaf Mariahout en Lieshout kunnen we er komen. Maar ook via het kanaal is het gemakkelijk te bereiken.

Thuis feesten

Veel particulieren kunnen ons vinden in Beek en Donk. Bij de bedrijven zijn we nog niet helemaal bekend, maar daar staan wij zeker voor open.

Veel particulieren vieren thuis feest. Een aantal hebben zelf een feestruimte met een bar. Vaak worden wij gevraagd om daar voor eten te zorgen. Het enige wat de gasten voor moeten zorgen is voor voldoende ruimte voor het buffet en een tafel om het op te zetten. Als men geen tafels heeft, dan kunnen zij dat bij ons ook huren.

Het voordeel van thuis feesten is dat men het low budget kan houden. De Reiger heeft verschillende buffetten met verschillende prijzen. U kunt dan zelf kiezen hoe uitgebreid u het wilt hebben.

Verhuur voor catering in Beek en Donk

De Reiger verhuurt ook verschillende spullen. Als u thuis of op locatie een feest wilt vieren, dan kunnen wij zorgen voor de aankleding in de vorm van tafels, stoelen, kamerschermen, bar, koelkasten, staantafels, krukken enz. Op onze site kunt u de spullen vinden die wij verhuren. Als u vervolgens verder naar beneden scrolt ziet u verschillende foto’s staan van de spullen die wij verhuren.

Ook verhuren wij losse rechaudbakken, barbecues en gasflessen. Als u zelf iets wilt koken en u moet het aan een groep gasten presenteren, dan is zo’n rechaud bak perfect.