CATERING

Reserveer uw feest op tijd om teleurstelling te voorkomen. 

Telefoonnummer: 0413 - 343 382 

Het restaurant is op maandag gesloten, maar wij verzorgen 7 dagen per week catering. Dus ook op maandag! 

Op ieder feest heeft De Reiger een passend antwoord. Heeft u een familiefeest, verjaardag, bruiloft, receptie, koffietafel of zomaar een gebeurtenis? Wij zoeken met u naar een passend culinair antwoord. Ook kunnen wij zorgen voor een compleet feest met tenten, dranken, personeel, verlichting, geluid enz. Wij verzorgen regelmatig catering in Uden, Veghel, Zijtaart, Erp, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Mariahout, Lieshout, Boerdonk, Gemert, Handel, De Mortel, Beek en Donk, Liempde, Heeswijk Dinther, Vorstenbosch, Loosbroek, Mariaheide, Volkel, Zeeland, Nistelrode en Eerde.

Uw gasten zijn onze gasten en wij zorgen voor een perfecte sfeer op uw feest. Onze keukenbrigade staat klaar om u culinair te verwennen. Als u geen culinaire verzorging nodig heeft, kunt u eveneens terecht voor het verhuur van diverse soorten materialen en producten.

Mocht u na het lezen iets vast willen leggen, dan willen wij u graag te woord staan. Voor vragen kunt u geheel vrijblijvend bij ons terecht. Wij geven u graag persoonlijk advies.

►Alle buffetten zijn inclusief borden, bestek en servetten

►Soepkoppen met bordjes, lepels en broodmandjes worden door ons verzorgd

►Al onze hapjes worden geserveerd op toast en in caisses

►Wij doen graag de afwas voor u.

►Bezorg en ophaalkosten zijn per plaats afhankelijk, deze staan vooraan in het boekje.

►U kunt het aantal personen van uw bestelling tot 4 dagen voor aanvang veranderen.

►Bestellingen vanaf mei 2020 zullen volgens het nieuwe cateringboekje worden gehanteerd. Kijk op de laatste bladzijde van uw boekje naar de datum onderaan de pagina. In het nieuwe cateringboekje staat: mei 2020.

►Wanneer u een allergie heeft kunt u dit het beste bij de bestelling vermelden. Wij maken dan een apart gerecht voor de gast. Wij kunnen helaas niet 100% uitsluiten dat er kruisbesmetting met allergenen in onze keuken ontstaat. Wel gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met allergenen.Warme of koude hapjes

Wilt u graag warme en koude hapjes op uw feest, verjaardag of opening? Deze kunt u aanvragen via de mail of telefoon.

Catering in de regio

Bent u benieuwd wat wij in de plaatsen hieronder allemaal verzorgen? Lees dan gerust de tekst die bij elke plaatsnaam staat. U ziet dan waar wij vaak komen en wat we precies kunnen doen. Ook staan er enkele reviews tussen.

 

Wij verzorgen catering in de gehele regio. Ook als u uw plaatsnaam niet hieronder ziet staan kunt u nog altijd bellen naar ons om te vragen of wij ook bij u in de buurt komen leveren. De plaatsen hieronder zijn de plaatsen waar wij het meeste cateren.


Staat uw plaats hier niet bij? Bel ons gerust om te vragen of we ook bij u komen! 0413 - 343 382